foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
.

Alytaus muzikos mokykla

Renginių kalendorius

<<  <  Kovo 2024  >  >>
 Pi  A  T  K  P  Š  S 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Nuorodos

Dzūkijos krašto styginių instrumentų festivalis-maratonas „Archifesta“, Dzūkijos regiono muzikos (meno) ikimokyklinio, priešmokyklinio ir bendrojo ugdymo mokyklų festivalis-konkursas „Dzūkų balsas“,  mokinių konkursas ,,Artistas 2016“, respublikinis lietuviškos muzikos festivalis-konkursas „Atlėk, sakale“. Tai pagrindiniai Alytaus muzikos mokyklos projekto „Dzūkų melodijos vaikų pasaulyje” renginiai, kuriuos vainikuoja jau tapusi tradicine išvyka po gražiausias Dzūkijos krašto vietas.

Skaityti daugiau...

Projektą „Gamtos garsai“ organizuoja Alytaus muzikos mokyklos teorinio skyriaus mokytojos. Šiame projekte dalyvauja Muzikos mokyklos mokiniai ir jų tėveliai. Smagiai įsitaisę kiemelyje, dalyviai klausosi gamtos garsų, bando juos imituoti muzikos instrumentais, kuria savo improvizacijas. Tai puiki galimybė kūrybai, saviraiškai.

Skaityti daugiau...

Vidinio muzikalumo ir artistiškumo ugdymo renginys, kuriame dalyvauja visų skyrių Muzikos mokyklos mokiniai. Šis projektas skirtas mokinių sceninių gebėjimų ugdymui, muzikinio instrumento valdymo gebėjimų tobulinimui, mokinių saviraiškos skatinimui, kūrinių interpretavimo patirties ir individualaus koncertinio repertuaro kaupimui.

Skaityti daugiau...

Projektą „Gėlių muzika“ organizuoja Alytaus muzikos mokyklos teorinio skyriaus mokytojos. Šiame projekte dalyvauja Muzikos mokyklos mokiniai ir jų tėveliai. Kūrybinių veiklų metu, mokiniai skatinami kurti ir pristatyti savo kūrinius. Tai puiki galimybė netradicinei veiklai, kūrybai, saviraiškai ir tiesiog smagiam laiko praleidimui. 

Skaityti daugiau...

Projekte „Greitieji pirštukai“ dalyvauja Muzikos mokyklos akordeono specialybės mokiniai. Renginys išsiskiria galimybe ne tik lavinti mokinių gebėjimus ir kelti jų meistriškumą, bet ir tarpusavyje draugiškai parungtyniauti. Visi dalyviai, jų tėveliai ir draugai turi teisę balsuoti už, jų manymu, geriausiai pagrojusius. Balsus skaičiuoja žiūrovų atstovai. Dalyviai būna apdovanoti diplomais.

Skaityti daugiau...

Muzikos mokyklos fortepijono skyriaus mokytojų organizuojamas projektas „Muzikinė puokštė“ skirtas fortepijoninės muzikos sklaidai, jaunųjų muzikantų saviraiškai, atlikėjų meistriškumo skatinimui.

Skaityti daugiau...

Projekte „Penktadienio popietė su muzika iš kino filmų” ypač aktyviai dalyvauja visų skyrių Muzikos mokyklos mokiniai. Mokiniai mėgsta žiūrėti animacinius ir kino filmus, o dar labiau mėgsta groti muziką iš kino filmų. Mokytojai drauge su mokiniais drauge peržiūri ir sumontuoja kino filmus, pagal kuriuos mokiniai atlieka muzikinius kūrinius. Skambant kūriniams, žiūrovai gali filmus stebėti ekrane.

Skaityti daugiau...

Liaudies instrumentų skyriaus projektas „Supinsim pynę iš garsų“ skirtas bendradarbiavimo stiprinimui, gerosios patirties sklaidai, liaudiškos muzikos ir lietuvių kompozitorių kūrybos propagavimui. Muzikos mokyklos Liaudies instrumentų skyriaus mokytojai rengia bendrus koncertus su Kauno Juozo Gruodžio konservatorijos mokytojais ir mokiniais, vyksta seminarai, atviros pamokos.

Skaityti daugiau...

Muzikos mokykloje vyksta naujas projektas – Muzikinė loterija. Atsitiktiniu būdu atrinkti mokiniai su mokytojais salėje pademonstruoja, ką mokosi, traukia burtus. Muzikinės loterijos renginių prizai: Justinos Gringytės labdaros ir paramos fondo koncerto Vilniuje bilietai, knygos, žaislai.

Skaityti daugiau...

Projektas „Odė pavasariui“ – Muzikos mokyklos Liaudies instrumentų skyriaus absolventų renginys. Lydimi pakilios nuotaikos, absolventai, tėveliai, mokytojai, susirenka dar kartą pasiklausyti absolventų profesionalaus muzikavimo, jų atliekamų lietuvių kompozitorių kūrinių.

Skaityti daugiau...

Kur mus rasti

Kontaktai

Alytaus muzikos mokykla

Sporto g. 12, LT-62152 Alytus

Tel./faksas: + 370 315 74115

El. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Įmonės kodas: 191057492

Sąskaita tėvų mokesčiams:

Šiaulių bankas, LT93 7181 2000 0213 0611

 

2024 Copyright Alytaus muzikos mokykla Rights Reserved